Email

contact@siorl.ro

Termeni si conditii

Date de inregistrare

SOCIETATEA DE IMAGISTICA ORL DIN ROMANIA cu sediul in Str Calusei, nr 75, etaj 1, ap 3, cam. 1 este inregistrata cu codul unic de identificare 33905456.

Prezentul document se refera la utilizarea website-ului www.siorl.ro denumit in continuare Website.

Conditii de utilizare a site-ului

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea Societatii de Imagistica ORL din Romania. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a Societatii de Imagistica ORL din Romania. Materialele publicate si continutul www.siorl.ro pot fi utilizate doar in scop personal, informativ, fiind interzisa comercializarea acestora.

Prin Continut se inteleg toate textele, imaginile, graficele, animatiile, instrumentele, widget-urile, aplicatiile, reclamele, clipurile video, muzica, sunetele, articolele, materialele creative, fotografiile, marcile, denumirile comerciale si logo- urile, precum si alte materiale si informatii de pe acest Website.

Nu puteti accesa sau utiliza website-ul in niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta website-ul sau orice server sau retea care sta la baza website-ului societatii, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul altor persoane de a se bucura de website.

In urma completarii formularelor de inregistrare pe www.siorl.ro, datele cu caracter personal ale utilizatorului pot fi transmise in mod automat catre o terta entitate, partener al organizarii evenimentelor.

Informatiile prelucrate si scopul colectarii datelor personale

Pe perioada vizitării Website-ului, propriul server colectează informaţii de bază care includ adresa IP, timpul şi durata accesării site-ului şi paginile vizualizate, nici una dintre aceste date de trafic nereprezentând informaţii identificabile, cu excepţia cazului când acestea sunt necesare preveniri unei fraude sau al unui abuz asupra sistemului informatic.

Pentru inscrierea la un eveniment organizat de SOCIETATEA DE IMAGISTICA ORL DIN ROMANIA va trebui sa ne puneti la dispozitie date de identificare necesare indeplinirii procedurilor de facturare cat si de inscriere.
Aceste date pot fi transmise cate firma care se ocupa cu organizarea evenimentului.

Preturi si Metode plata

Preturile sunt afisate in lei in paginile de informatii ale fiecarui eveniment organizat de catre Societatea de Imagistica ORL din Romania.

Taxele de inscriere la evenimente pot fi achitate prin:

  • Transfer bancar in contul RO57BTRLRONCRT0284539401 deschis la Banca TRANSILVANIA BUCURESTI
  • Online cu card bancar utilizand formularul de plata. Procesatorul de plati utilizat de catre Societatea de Imagistica ORL din Romania este Netopia Payments.

Returnarea/ Dreptul de retragere

In cazul in care doriti anularea inscrierii la unul dintre evenimentele Societatii de Imagistica ORL din Romania va rugam sa trimiteti o cerere scrisa la adresa de corespondenta furnizata in pagina de Contact.

Returnarea/Dreptul de retragere se face conform prevederilor OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

Livrarea produselor

Confirmarea inscrierii la evenimentele organizate de catre Societatea de Imagistica ORL se face in format electronic pe adresa de email furnizata in formularul de inscriere.

Drepturile dumneavoastra cu privire la datele personale

  • dreptul la informare și acces
  • dreptul de intervenție asupra datelor
  • dreptul la rectificare
  • dreptul la ștergerea datelor
  • dreptul la restricționarea prelucrarii
  • dreptul la portabilitatea datelor
  • dreptul de opoziție și procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
  • dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere ANSPDCP - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personale

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de corespondenta sau pe adresa de email contact @ siorl.ro